Krenula je vrtlarska sezona i vrijeme je da se obnovi zaliha sa sjemenom. Iako se sjeme može nabaviti u vrtlarskim centrima do pravog autohtonog sjemena iz domaćih vrtova može se doći na susretima “Razmjene sjemena”. Osim vrijednih sjemenki doma ćete ponijeti i hrpu informacija o različitim tehnikama vrtlarenja, uzgajanju biljaka i svim aspektima važnim za kreiranje biovrta.
Posjetite prostorije  Zelene akcije, Frankopanska 1  07.02. povodom Dana permakulture  i ulovite kvalitetno sjeme iz bakinih vrtova.

sjemevrecica1

NAJAVE RAZMJENA SJEMENA UDRUGE BIOVRT – U SKLADU S PRIRODOM

13.02. Varaždin - predavanje “Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke” u suradnji s udrugom Gredica

20.02. Zagreb -  Nova cesta 130 prostorije smoothie bara “Sokić” od 16 – 18h, predavanje “Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke”

01.03. Ludbreg – predavanje “Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke” u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom “Mladen Kerstner”

10.03. Lepoglava -
 predavanje “Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke” u suradnji s Gradskom knjižnicom Lepoglava

sjeme1

NAJAVE RAZMJENE SJEMENA UDRUGE RUSTICA

06.02. Zagreb – Nova cesta 130 prostorije smoothie bara “Sokić” od 16 – 18h

20.02. Zagreb – Nova cesta 130 prostorije smoothie bara “Sokić” od 16 – 18h: u sklopu razmjene Udruga Biovrt- u skladu s prirodom održat će predavanje na temu – Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke

05.03. Zagreb – Nova cesta 130 prostorije smoothie bara “Sokić” od 16 – 18h

19.03. Zagreb - Nova cesta 130 prostorije smoothie bara “Sokić” od 16 – 18h

opg

 

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>